GOSPA VIDJELICI IZ ITALIJE RASKRINKALA ELITU: Evo što se zapravo smjera s čovječanstvom!

Autor: Vjera

Taj naglasak o distanciranju ima svoje razloge!

U rujnu 2019. godine Gospa je preko talijanske vidjelice Giselle Cardi poručila čovječanstvu da moli za Kinu jer će biti izvor bolesti. Samo nekoliko mjeseci poslije to se i ostvarilo. Ovo je poruka od prije tjedan, točnije 7. srpnja dana istoj vidjelici i ona u toj poruci jasno raskrinkava sve ovo čemu danas svjedočimo.

Poruka glasi:

Djeco moja, hvala vam što ste ovdje u molitvi i hvala vam što ste poslušali moj poziv u vašim srcima. Dječice moja, lijepo mi je vidjeti svu svoju djecu zajedno u molitvi Svete krunice; molite djeco, molite se Nebu, potrebni ste mu.
Djeco moja, negativni utjecaji na Zemlju uzrokovat će potrese i oni će biti sve jači i jači. Molite se za Ameriku: zbog svoje izopačenosti će popiti gorku čašu. Djeco, ne bojte se, uvijek ću vas štititi; neka vam molitva za svjetsku elitu bude neprestana, jer su doprinjeli i popustili zlu i žele vas opet odvojiti jedni od drugih; žele vas ušutkati i učiniti vas robovima, ali ne bojte se, jer će vas Isus uskoro osloboditi od te diktature. Ljubite jedni druge, molite se za Italiju u kojoj će se osjećati potresi, a posebno za Francusku. Sada vas blagoslivljam u ime Oca, Sina i Duha Svetoga, Amen.

O vidjelici:

Navodna Marijanska ukazanja u Trevignano Romanu u Italiji, Giselli Cardi, relativno su nova.
Započela su 2016. godine nakon njezinog posjeta Međugorju i kupnje Gospinog kipa, iz kojega je nakon toga počela plakati krv.
Ukazanja su već bila predmetom talijanske nacionalne TV emisije tijekom koje se vidjelica ponašala nevjerojatno smireno, suočena s gorljivim kritikama panelista u studiju prema njoj i njene dvije knjige.
“Nihil Obstat” je odobren od strane nadbiskupa za poljski prijevod druge knjige In Cammino con Maria (“Na putu s Marijom”) koju je objavio Edizioni Segno, a koja sadrži priču o ukazanjima i pripadajuće poruke do 2018. godine.
I dok takav strani “nihil obstat” sam po sebi ne predstavlja biskupijsko odobravanje o ukazanjima, on sigurno nije beznačajan.
A čini se da je lokalni biskup Civita Castellana tiho podržavao Gisella Cardu, dajući joj pristup kapeli za prliv oduševljenih posjetitlja koji su se počeli okupljati u Cardinoj kući da mole, jednom kada su se počele širiti vijesti o ukazanjima.
Nekoliko je glavnih razloga za fokusiranje na Trevignano Romano kao potencijalno važan i čvrst proročki izvor.
Prvo, sadržaj Gisellinih poruka snažno konvergira s “proročkim konsenzusom” koji zastupaju drugi suvremeni izvori, bez naznaka njezine svijesti o njihovom postojanju (Luz de Maria de Bonilla, Pedro Regis, fra Michel Rodrigue, fra Adam Skwarczynski , dnevnici Bruna Cornacchiola …).
Kao drugo, čini se da je ispunjeno nekoliko otvorenih proročkih poruka: osobito u rujnu 2019. godine nalazimo zahtjev da se molimo za Kinu kao izvor novih bolesti koje se prenose zrakom.
Treće, poruke su često popraćene vidljivim pojavama, fotografskim dokazima koji su pronađeni u “In Cammino con Maria”, a koji ne mogu biti plod subjektivne mašte, napose prisutnosti stigmi na Giselleinom tijelu i pojave križeva ili vjerskih tekstova u krvi na rukama Giselle.

To bi, naravno, moglo biti prijevara ili čak demonsko uplitanje, kao što bi mogao biti i plač kipa Djevice i slika Isusa u kući Giselle i njenog supruga Giannija. Međutim, ideja da bi pali anđeli mogli biti u izvoru poruka izgleda krajnje malo vjerovatno s obzirom na njihov teološki sadržaj i nagoveštavanje svetosti.
Po danom znanju kroz svjedočanstva egzorcista o tome kako se pali anđeli gnušaju i plaše Marije do te mjere da je ne žele imenovati, šanse da bi neko od njih mogao spontano potaknuti proizvodnju riječi „Marija najsvetija“ („Maria santissima“) u krvi na vidiočevom tijelu činilo bi se ravna nuli.
Kako god, Giseliinee stigme, njezine “hemografske” krvne slike ili krvavi kipovi sami po sebi ne bi se trebali smatrati naznakama svetosti vizionara toliko da joj se dadne “carte blanche” za sve buduće aktivnosti.
No ipak, postoje dodatni video dokazi o solarnim pojavama u prisustvu više svjedoka tijekom molitve na mjestu ukazanja, slični fenomenima „Plesačkog sunca“ u Fatimi 1917. godine ili svjedočenja pape Pija XII u Vatikanskim vrtovima neposredno prije proglašenja dogme o Uznesenju 1950. Ti fenomeni, kad se čini da se sunce okreće, treperi ili se pretvara u Euharistijsku hostiju,su zabilježene (iako nesavršeno) kamerom, te također očito nisu samo plod kolektivne halucinacije.

Pogledajte:

Izvor

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.